Fotopast-Cloud: Aplikace pro správu fotopastí

Fotopast-Cloud: Aplikace pro správu fotopastí 02/2023

Fotopasti-Cloud: Sledování a správa fotopastí v digitálním světě

Ve světě přírody a ekologie jsou fotopasti klíčovým nástrojem pro sledování a monitoring volně žijících zvířat. Díky Fotopasti-Cloud, novému projektu zaměřenému na správu fotopastí a prohlížení pořízených obrázků, mohou odborníci a nadšenci pro přírodu využít tento nástroj ještě efektivněji a jednodušeji - a to nejen na webu, ale i prostřednictvím mobilních aplikací pro Android a iOS.

Fotopasti-Cloud je univerzální řešení pro správu fotopastí, které zahrnuje webovou aplikaci i mobilní aplikace pro Android a iOS. Díky intuitivnímu rozhraní mohou uživatelé snadno spravovat a prohlížet obrázky z fotopastí, a to jak na počítači, tak na svých chytrých telefonech či tabletech.

Klíčové vlastnosti Fotopasti-Cloud

Aplikace nabízí širokou škálu funkcí, mezi které patří:

  • Třídění snímků podle data, času nebo zvířete.
  • Geolokace fotopastí na mapě.
  • Zasílání upozornění na nové snímky.
  • Export dat do oblíbených formátů.

Navíc je Fotopasti-Cloud kompatibilní s většinou běžně dostupných fotopastí na trhu, což z něj činí ideální nástroj pro ekology, vědce i přírodní nadšence.

Revoluční nástroj pro ochranu volně žijících zvířat

Fotopasti-Cloud představuje revoluční způsob, jak spravovat a prohlížet snímky z fotopastí na webu i v mobilních zařízeních. Díky své univerzálnosti a snadnému použití je tato aplikace perfektním pomocníkem pro všechny, kteří se zabývají sledováním a ochranou volně žijících zvířat.

Aplikaci najdete na Fotopast-cloud.cz.